Διήμερο Έμπνευσης με το Lexipedia!

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε δύο αξέχαστες μέρες γεμάτες δράση και δημιουργικότητα στο διήμερο event που έχουμε ετοιμάσει για εσάς αυτή την εβδομάδα. Η ομάδα μας, σας καλεί να συμμετάσχετε και να μοιραστούμε στιγμές ανανέωσης, δημιουργίας και αγάπης.

Πέμπτη, 17:00 – 20:00: Συναντήσεις γονέων-καθηγητών

Στο πρώτο μέρος του event, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την πρόοδο των μαθητών μας. Οι γονείς και οι καθηγητές θα ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες που θα συμβάλουν στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Παράλληλα, θα προβούμε σε οικονομική ενημέρωση για το έτος 2023 και θα ανακοινωθούν οι νικητές του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού Story Writing, οι οποίοι θα τιμηθούν με ξεχωριστά βραβεία.

Παρασκευή, 17:00 – 20:00: Τέχνη και Χαρά

Το δεύτερο μέρος του event θα είναι αφιερωμένο στην τέχνη και τη χαρά. Σε μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική, θα φτιάξουμε ζεστές κουβέρτες με αγάπη και φροντίδα, τις οποίες θα προσφέρουμε για φιλανθρωπικό σκοπό. Επιπλέον, θα δημιουργήσουμε μοναδικές γιορτινές κάρτες, και το καλύτερο νέο απ’ όλα; Μια γλυκιά έκπληξη που θα ξετρελάνει τα αγαπημένα μας παιδιά!

Ελάτε να μοιραστούμε στιγμές δημιουργικότητας, να στηρίξουμε τη φιλανθρωπία και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία. Η ομάδα του Lexipedia ανυπομονεί να σας δει εκεί!


0

Loading...